Düğün,Davet,Açılış ve Organizasyon Hizmetleri

Ağustos 11, 2009

DÜĞÜN PASTASI

 

Düğün pastanızı seçmekte zorlanıyormusunuz;rengarenk çiçeklerle bezenmiş düğün pastalarının hangisinin sizin düğününüze uygun olduğuna karar veremedinizmi.O zaman bizden size birkaç düğün pastası fikri ve düğün pastacısı.

 

 

Düğün pastası konusunda çiftlerin tüm hayallerini gerçeğe dönüştüren Beyaz Fırın, bu mutlu gün için nefis lezzette ve görüntüde pastalar hazırlıyor. Bu sezon Beyaz Fırın özellikle deniz temalı pastalarıyla dikkat çekiyor. Yaz düğünlerinin favorisi olacak bu pastaları istiridyeler ve deniz kabukları süslerken renk olarak da mavi ve beyaz tonlar ağırlıkta. Fındıklı, çikolatalı, frambuazlı, beyaz çikolatalı, kayısılı, üzümlü, pralinli ve bademli olarak hazırlanabilen pastalarda her şey size ve Beyaz Fırın pastalarının yaratıcısı Nathalie Stayanof Suda’ya bağlı!

 

 

 

Etiler’de hizmet veren Cake Studio; düğünün temasını, gelinliği, gelin çiçeğini, masa dekorasyonunu göz önüne alarak birbirinden güzel pastalara imza atıyor. İlkbahar ve yaz düğünleri için genellikle hafif pastalar hazırlayan Cake Studio, pastanın düğün mönüsüne de uygun olmasına dikkat ediyor. Çiftlere daha önce birkaç pasta seçeneği hazırlanarak ilk tadım yapılıyor. Ortak karara varıldıktan sonra düğün günü hayalinizdeki pastayla bu mutlu günü noktalıyorsunuz. İstanbul dışına da hizmet veren Cake Studio’da düğün davetiyesi ve nikah şekerlerini de özel kurabiyelerden tasarlatabilirsiniz.

 

 

Butik pasta konusunda iddialı adresler arasında bulunan Dolce, 1994 yılından bu yana Arnavutköy’de hizmet veriyor. Düğün pastalarında bu yıl çiçek ve kelebek temasının ağırlıkta olduğu Dolce’de beyaz çikolatalı, çilekli ve frambuazlı seçenekler öne çıkıyor. Yaz aylarında ise özellikle şeftalili, kayısılı pastalar hazırlanıyor. Düğün gecesi pastanın kesimi ve dağıtımı da Dolce ekibi tarafından yapılıyor. Pastanız Dolce’de olsun istiyorsanız düğün gününden 15 gün önce haber vermeniz gerekiyor.

 

 

 

Conrad Otel’de düğün pastaları yaz ve kış mevsimine göre iki ayrı renkte ve tatta hazırlanıyor. Yazın daha çok açık renkli keklerle, meyveli ve beyaz çikolatalı pastalar yapılırken kış aylarında mekanın dekorasyonuna uygun çikolatalı, fındıklı, bademli, cevizli pastalar hazırlanıyor. Ayrıca gelinin ya da damadın özel talebine göre farklı pastalar da hazırlanıyor.

 

 

 

Swissotel bünyesindeki Swiss Gourmet de düğünün yapılacağı mekanın tarzına göre düğün pastaları tasarlıyor. Pasta ekibi yaz aylarında daha çok meyveli, kış mevsiminde çikolatalı pastalar hazırlıyor. Genellikle her iki mevsimde de pastaların süslemesinde doğadan esinlenilmiş figürler kullanılıyor. Pasta düğün gününden önce çiftlere tattırılıyor, lezzet testi yapılıyor. Kişiye özel düğün pastalarının da yapıldığı Swiss Gourmet’ye düğünden en az iki hafta önceden haber vermek gerekiyor.

 

 

Butterfly’da düğün pastalarının ilham kaynağı, bahar renkleri; doğanın canlanmasını pastaların üzerine yansıyor. Kelebekler ise zaten Butterfly’ın simgesi olarak bir anlamda imza gibi her düğün pastasında yer alıyor. Son günlerde en çok papatyaların kullanıldığı pastalarda Butterfly’ın önerisi olan vişneli-çikolatalı-likörlü pastayı kaçırmayın! Pastaların bir diğer özelliği klasik kekli pastaların dışına çıkarak kaliteli çikolatanın tadını da hissettirmek.

 

 

 

Hayal düğünlerin mekanı Çırağan Sarayı’nda isteğe bağlı hazırlanan çok katlı düğün pastalarına ek olarak kişiye özel el yapımı küçük minyatür pastalar da misafirlere sunuluyor. Çiftlerin hayaliyle şekillenen, yaratıcılıkta sınır tanımayan bu çok özel pastalar tek tek yapılıyor. Dünyadaki düğün trendlerini yakından takip eden Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da, her yenilik yüksek kalite standartlarında hazırlanıyor.

 

 

 

Kızıltoprak’tan sonra artık Nişantaşı’nda da hizmet vermeye başlayan Coccolat, sade pasta tercih edenlerin yanı sıra abartıdan ve detaydan hoşlananların da adresi. Rengarenk ve lezzetli pastalarıyla öne çıkan Coccolat’da bu sezonda çiçek teması ağır basıyor. Ayrıca düğün pastasının dekorasyonuna da büyük önem veriliyor. Pastanın yanına ek olarak pastayla aynı temayı taşıyan şekerden el yapımı kutular, gelinliğin modelinde, kalp ya da katlı düğün pastası formunda kurabiyeler hazırlanıyor.

 

 

 

 

Frambuazlı, çikolatalı, meyveli, çiçekli… Mövenpick Gourmet, düğün pastasında o kadar çok seçenek sunuyor ki! Mevsimleri temel alarak hazırlanan pastalarda önümüzdeki aylar için çikolata ve frambuazlı, çikolata ve krokanlı, beyaz çikolata ve meyveliler öne çıkıyor. Çiftlerin talebine göre istenilen büyüklükte hazırlanan pastaların özellikle doğal ve yalın görünmesine özen gösteriliyor. Pastanın tasarımı bir günde bitiyor. Ancak çiftlerin bir ay öncesinden sipariş vermesi gerekiyor.

 

 

Kurabiyede ve çikolatada eşsiz lezzetler sunan Miss Bakery’de düğün pastaları çikolata krokan, çikolata çilek ve orman meyveli, çilekli, muzlu, karışık meyveli olabiliyor. Çiftlerin isteğine göre daha farklı lezzetler de yapılabiliyor. Bu sezonun düğün pastalarında Miss Bakery’de her zaman olduğu gibi çeşitli çiçekler ve gül süslemeleri kullanılıyor. Ayrıca klasikleşmiş süsleme ve modellerin yanı sıra temalı karikatürize edilmiş modeller de dikkat çekiyor.

 

 

BİLGİ VE İSTEKLERİNİZ VE PASTA RESİMLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ….

Yorum Yapın »

Henüz yorum yapılmamış.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.

%d blogcu bunu beğendi: